Kuben-Alnö 2-4 (1-3)
1-3 Johan Skog
2-3 Anton Granat
gult och rött kort: Kevin Tumfart

I bland funderar man varför man håller på som ledare. Själv vill man gärna tro att man gör en insats för att grabbarna ska få spela fotboll. Vi har under säsongen använt oss av 61 spelare. Det måste vara svenskt rekord. Nu var det alltså premiär för höstsexan. Tyvärr började vi inte alls bra. Redan efter ca 8 minuter var det 0-2 i baken och det kändes som att många inte hade vaknat. När Alnö gör 0-3 i den 33 minuten så kändes det jobbigt men inte omöjligt. Johan Skog gör 1-3 när det återstår 3 minuter av första halvlek så en gnista hopp tändes. I halvtid lovade vi varandra att inte ge upp. Andra halvlek började bra med att Johan Skog fick på ett bra skott som träffade ribban och returen hamnar hos Anton Granat som får på ett bra skott som Alnömålvakten räddar. Anton kommer lite senare igenom och rullar in 2-3. Nu var vi riktigt pågång. Men närmare än ett antal ribbträffar kommer vi inte. Alnö var mycket effektivare i sina avslut och gör 2-4 på en hörna i sista matchminuten. Tyvärr så uppträder vi inte så bra efter att domaren blåst av matchen. Kan ju bero på att flera av spelarna är trötta efter mycket matchande.